Pagi Yang "Indah"

Pagi tadi aku bangun tido macam biase.
Kemas katil, mandi wajib, gosok gigi, makan.
Lepas setel semue bende tu, aku pegi ambek surat kabor metro.
Tengok muke depan.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

DAMN!!

myMetro
Bende ni dah sampai kat Malaysia.
Dulu bende ni ade kat Thailand je.
Siap dapat sokongan orang kenamaan lagi, metro cakap Datuk.
Siap boleh buat kat hotel 4 bintang.
Rata2 yang jadi nyah ni, orang Islam.
Jantina? Mesti la lelaki.
Pastu dalam metro ade cakap yang diorang buat mende ni sebagai kerja amal, sebab nak tolong orang kurang bernasib baik.


Pathetic..
Banyak lagi care nak tolong orang oii.
Ape nak jadi rakyat Malaysia ni.

Ni semua bale !! BALE !!


p/s : abes spoil mood pagi aku.. =.="

18 kuman:

Tok Esah said...

bala2.. haha
we, tukar setting komen ni pada pop up post!!

Anep said...

hehehe.orait tok !!

Fizalinolie said...

Yah! Happy Blogging Anep. Thanks yer singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan. Hurmmm, Tul tu benda seperi ini membuatkan mood kita boleh hilang. Sekarang ni ramai yang menghalalkan cara untuk mencapai sesuatu. Semoga kita dan keluarga tak terjebak darpada benda2 ini semua.

AliaJustea said...

eyuuuuwww .. pelizz lah... geliii...

Izyan Masri said...

MEMANG TAKLAHHHH NAK SUPPORT BENDA NI.APELAH PEGI BUAT KAT MALAYSIA.HEH.T_T

Anep said...

@fiza : yaa,tq kembali fiza.:) insyaAllah,kite doakan same2 k supaye bende ni x terus berjangkit.

@alia : euwww~haha.

Anep said...

@izyan : nak buat camne.orang2 kite ade jgk minat bende2 gini.

Fizin said...

maane x spoil mood ko, igt kan hotchicks, last2 nyah je. XD

nur said...

tq menggegar berita ni un menggegar juge..

areteacar said...

apalah nak jadi dgn dorang ni. yang disokong pe kes. erm.. nak dekat kiamat...

|CIK TIKAH|

missh aryeika said...

eee . tolonglah . mak nyah pon de ratu cntik ke ? perlu ke ? alamak .

Anep said...

@fizin : nyah mcm hotchicks..euwww~ hahaha.

@nur : same2. XD

@areteacar : hmm.btol2.

@missh aryeika : perlu la.nak tengok nyah mane yg plg lawa.haha.joking. :P

aida4eva said...

menyampah makkkk :p

Anep said...

@aida4eva : hak3 XD

Aku_Insan said...

haha,,ilek anep

Anep said...

@puloh : geli...haha

Salmiah said...

hurrmmm... entah2 mr.gay of the year pun dah ada kot? oh, tidak!!!!!!

Anep said...

gay? oh, itu lebih teruk!! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © ini belog anip