Hikayat Merong Mahawangsa, Jom Sedut

Assalamualaikum.

Good evening all. Korang dah tengok tajuk entry ni kan? Tau tak filem ape ni? Kalau tak tau, tengok gambor kat bawah ni. Kalau tak tau gak, meh sini aku bagi penampor laju2 meh.

Google

Sebenarnye aku bukan nak cerita pasal filem ni. Aku pun tak nak maki, kritik, komen, kutuk, caci, hina, sindir dan bagi pendapat pasal filem ni. Aku just nak share link download filem ni sebab aku percaya ramai lagi rakyat Malaysia yang tak tengok filem ni. Kan kan? Tipu la kalau semua dah tengok. 

Jadi, kalau nak download, korang download la kat SINI. Pastu join la forum ni sekali. Banyak kelebihannya. Korang boleh download lagu, movie dan benda lain2 la. Join la baru tau.

p/s: malam masih muda, jom la download. hehe.

*****EDIT*****

jangan register kat forum ni. bahaya. x caye klik SINI.

6 kuman:

aku said...

tak baik la ajar orang menyedut..haha..btw,this film mmg terbaik..layan k..

peace=)

Anip said...

@aku : aku ajar orang sedut bende elok, takpe r.hahaha.

cik chopu said...

hoho. pemalas sikit nak download nih. tunggu masa bigbro akan download jugak dan kasi adik dia copy jaa. hee :) tak sabar nak tengok.

Anip said...

@cik chopu : alaa, snang je download ni. tunggu je, ape susah. hehe.

ShakRoil said...

pergh! menarik ni! tq!!!

ShakRoil Entertainment

Anip said...

@shakroil : wc. sedut jangan tak sedut ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © ini belog anip